top of page
Wolken1200.jpg

Wat is Ericamera

De leden van Fotoclub Ericamera vormen een gemêleerd gezelschap, waar ieder op zijn eigen(wijze) manier foto’s maakt, tweewekelijks elkaars werk bespreekt, elkaar inspireert tot inhoudelijke kwaliteit, zich laat inspireren door mentoraten, door (foto-)expertise van buiten af en door fotografische groepsactiviteiten, ook voor en met andere organisaties of verenigingen.

Ericamera is aangesloten bij de Fotobond (Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie  https://fotobond.nl/) die ondersteuning biedt met kennis, expertise en mentoren.

Op maandagavond 20:00u (even weken, zie Agenda) komen we samen. Door corona-beperkingen is dat nu vaak als online ZOOM-meeting sessies. Zodra het weer kan komen we samen in een zaaltje in de Maria Magdalena kerk aan de Boschdijk te Eindhoven (zie Contact-pagina voor details).  

 

Ericamera voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je een keer komen kijken? 

Je bent van harte welkom!

Via de contact-pagina van deze website (of rechtstreeks via secretaris@ericamera.nl ) kun je een bericht sturen, waarin je aangeeft dat eens wilt komen kijken of stel gewoon de vraag (vragen) die je wilt stellen.

Privacy

Fotoclub Ericamera hecht veel waarde aan uw privacy en vindt het van groot belang dat de Persoonsgegevens zo goed mogelijk worden beschermd.
Klik hier voor onze Privacyreglement.

Contributie 2022

Є 62,00

bottom of page