top of page
Wolken1200.jpg

Wat is Ericamera

De leden van Fotoclub Ericamera vormen een gemêleerd gezelschap, waar ieder op zijn eigen(wijze) manier foto’s maakt, tweewekelijks elkaars werk bespreekt en elkaar inspireert tot inhoudelijke kwaliteit. Wij laten ons ook inspireren door mentoraten, door fotoexpertise van buiten af en door fotografische groepsactiviteiten, voor en met andere organisaties of verenigingen, waaronder ook Centrum voor de Kunsten in Eindhoven (CKE).

Foto’s van de leden worden getoond op onze jaarlijkse expositie en digitaal op YouTube kanaal. Foto’s gemaakt in samenwerkingsprojecten van CKE worden getoond op de website/Flickr pagina van CKE.

Ericamera is aangesloten bij de Fotobond (Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie  https://fotobond.nl/) die ondersteuning biedt met kennis, expertise en mentoren.

Op maandagavond 20:00u (even weken, zie Agenda) komen we samen in een zaaltje aan de Boschdijk te Eindhoven. (zie Contact-pagina voor details).  

 

Ericamera voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je een keer komen kijken? 

Je bent van harte welkom!

Via de contact-pagina van deze website (of rechtstreeks via secretaris@ericamera.nl ) kun je een bericht sturen, waarin je aangeeft dat eens wilt komen kijken of stel gewoon de vraag die je wilt stellen.

Privacy

Fotoclub Ericamera hecht veel waarde aan je privacy en vindt het van groot belang dat de Persoonsgegevens zo goed mogelijk worden beschermd.
Klik hier voor onze Privacyreglement.

Contributie 2024

Є 62,00

bottom of page