top of page
Logo81x99b.png

Cor van Deursen

Fotograferen is voor mij een manier om met de wereld om mij heen te communiceren. Mijn foto’s vertellen wat mij opvalt in de wereld om mij heen en wat ik daarvan vind. Mijn foto’s zijn natuurlijk ook altijd een spiegel van mijzelf en mijn stemming in een bepaalde periode.
Vaak fotografeer ik mensen in hun dagelijkse doen en laten waarbij Ik altijd probeer om er een “dubbele” laag in te leggen. Er wringt vaak wat en er staat vaak iets meer op dan wat je in de eerste oogopslag ziet. Een geslaagde foto is voor mij een foto die je emotioneel wat doet.
Zo’n foto kan je vrolijk maken, verdrietig maken of zelfs boos maken maar er moet wel een boodschap gecommuniceerd worden!  

In 2001 ben ik lid geworden van Ericamera omdat  ik hoorde dat Ericamera een bijzondere club was waarvan een aantal bijzonder inspirerende amateurfotografen lid waren en waar fotografie werd beoordeeld op inhoud en niet op allerlei technisch geneuzel.  
Bij Ericamera leerde ik dat een geslaagde foto gaat over inhoud, een boodschap, de foto vertelt wat!
Nu, na al die jaren, hoop ik dat ik voor nieuwe leden ook een inspirerende fotograaf geworden ben die hen kan helpen om hun fotografie inhoud te geven en wat te laten vertellen!

bottom of page